Nieuws: Volgende week Jailbreak iPhone 4S

Een bron op Twitter meldt dat volgende week de eerste Jailbreak uit gaat komen voor de iPhone 4S. Deze Jailbreak komt in navolging op de eerder uitgebrachte Jailbreak voor de iPhone 4 en iPad 1. Zoals het nu lijkt is de Jailbreak gebouwd op iOS 5.0.1, en er wordt dus ook geadviseerd up te daten naar deze versie, wat haaks staat op eerdere berichten waar dit ten zeerste werd afgeraden.

De verwachting is volgende week omdat de ontwikkelaar behoorlijk vooruitgang had geboekt met het bouwen van de hack. In de Tweet staat nl. een verwijzing naar A5, welke de processor is van de iPhone 4S en de iPad 2.

Hoe de methode werkt en welk(e) “lek(ken)” er gebruikt zijn is niet bekend. Apple kennende zijn ze druk bezig om het lek zo snel mogelijk te dichten zodra bekend wordt wat hier “misbruikt” wordt.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.