Nieuws: Videobellen via Skype (Android)

Via de nieuwe versie van Skype voor Android is het nu ook mogelijk om te videobellen. Ondanks Skype onlangs is overgenomen door Microsoft blijft de ontwikkeling gewoon doorgaan. Tegen verwachting in van de gebruikers.

De update is gekomen om de concurrentiestrijd met GoogleTalk aan te gaan. Een soortgelijk programma als Skype. In de applicatie zelf zijn wat uiterlijke veranderingen doorgevoerd, welke ook terug te vinden zijn in applicaties als Google Maps.

Alleen het nadeel is, als je een data-abonnement hebt met een limiet, dat je redelijk snel door je limiet heen bent. Dit komt doordat Skype (helaas) nogal wat dataverkeer genereerd. Wat dan ook het handigst is, heb je een WiFi verbinding tot je beschikking, gebruik deze dan ook. Dit scheelt heel veel dataverkeer over een (slechte) 3G verbinding.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.