Nieuws: Vertrouwen in Blackberry door investeerders

BlackBerry-LogoAfgelopen maandag zag RIM de koers met ruim 10% omhoog gaan. Naar alle waarschijnlijkheid heeft dit te maken met het feit dat op 30 januari de nieuwe BlackBerry toestellen onthuld gaan worden. Dit geeft aan dat investeerders vertrouwen hebben in het nieuwe BlackBerry 10.

Het is bekend dat het al langere tijd niet goed gaat met BlackBerry. RIM heeft niet de potentie gehad om mee te groeien met Apple en Samsung. Zo is dat ook te zien in de waarde van de aandelen. Zo was dat in februari 2011 nog 70 dollar en nu nog geen 15 dollar.

Op 30 januari komt RIM met BlackBerry 10, een nieuw en inovatief platform voor de smartphone. Dat is niet het enige, RIM komt dan ook met 2 nieuwe toestellen welke naar verwachting enkele weken later in de winkels moeten liggen. Wat de prijzen gaan worden van deze toestellen is nog niet bekend. Eerder waren er al foto’s gelekt van de nieuwe toestellen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.