Nieuws: Verloren interview Steve Jobs in Amerikaanse bioscopen

Onlangs is er een interview opgedoken uit 1995 met de Apple oprichter Steve Jobs. Dit interview zal getoond worden in een select aantal bioscopen in Amerika.

De mastertapes van dit interview, welke was afgenomen na aanleiding van de documentaire “Thriumph of the Nerds”, waren kwijtgeraakt. Onlangs zijn deze tapes opgedoken in London bij de regisseur van de documentaire. Hij had de tapes bewaard in zijn garage.

De documentaire, “Steve Jobs: The Lost Interview” zal het volledige gesprek tonen. Het gesprek duurt ca. 70 minuten en wordt getoond in de Landmark Theaters. “Het gesprek is openhartig, grappig en controversieel” aldus de bioscoopketen.

De film zal op 2 data getoond worden, 16 en 17 november en wordt getoond in o.a. San Fransisco, New York en Los Angeles. Of het interview een wereldwijde primeur gaat krijgen is niet bekend.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.