Nieuws: Verkorte accuduur OS X Mountain Lion

Op het Apple Forum zijn er een aantal gebruikers welke klagen over een verminderde accuduur met de niuwe versie van OS X. Inmiddels zou Apple in het issue gedoken zijn en probeert Apple de klachten in kaart te brengen. Onlangs hebben de klagende gebruikers een vragenlijst ontvangen. In deze vragenlijst vraagt Apple om de Activity Monitor in de gaten te houden en de specificaties van het systeem.

De Macbook Air en de Macbook Pro zouden hier het meest last van hebben. De vermindering zou 1 tot 2 uur zijn. Ook worden er extremere gevallen gemeldt van een gehalveerde accuduur. Wat de boosdoener is van de vermindere accuduur is niet duidelijk. In een aantal berichten op het forum zouden gebruikers het hebben over een hogere CPU belasting als de computer in idle staat.

Sommige gebruikers hebben de SMC (System Management Controller) gereset, echter zou deze oplossing van tijdelijke aard zijn.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.