Nieuws: Verizon staat achter Samsung

Verizon, één van de bekendste providers in Amerika gaat in het patent geschil tussen Samsung en Apple achter Samsung staan. Opzich een rare zet aangezien Verizon een goede partnerschap met Apple heeft.

Verizon heeft bij de federale rechtbank in Californië een verzoek ingediend om een verlopige voorziening in de zaak tegen Samsung te weigeren welke ingediend was door Apple. Als dit geaccepteerd wordt zal dit betekenen dat Verizon vier Android toestellen niet kan verkopen o.a. de Galaxy Tab 10.1 valt hier onder.

Het argument van Verizon is dat het bedrijf miljarden dollars heeft geinvesteerd in hun LTE netwerk, het zogenaamde 4G. Momenteel zijn er nog niet zo heel veel toestellen die LTE ondersteunen. Volgens Verizon zullen op deze manier minder mensen overstappen op LTE apparaten en zou dit Verizon belemmeren om hun netwerk verder te ontwikkelen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.