Nieuws: Verbod op iPad en iPhone in Duitsland

In Duitsland heeft Apple een flinke klap gekregen. Er is kans dat er een verkoopverbod op de 3G versies van de iPad en de iPhone komt. Dit is het resultaat van een rechtzaak welke door Motorola is aangespannen tegen Apple.

Motorola is namelijk in het bezit van een patent in draadloze verbindingen. GPRS maakt gebruik van deze techniek. Alhoewel het een wat verouderde techniek is, wordt het nog ondersteund in alle 3G apparaten. Omdat de rechter Motorola in het gelijk heeft gesteld bestaat de kans dat er een verkoopverbod komt.

Dit verkoopverbod komt er niet zomaar, mocht Motorola dit willen dient er een onderpand van 100 miljoen betaald te worden. Mocht Motorola dit doen, en Apple in een hoger beroep toch winnen, kan Motorola die 100 miljoen als verloren beschouwen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.