Nieuws: Vandaag OSX Lion

Vandaag komt het langverwachte OSX Lion uit. Dit is gisteren bekend gemaakt bij de bekendmaking van de financiële cijfers van Apple. De nieuwe versie van het besturingssysteem zal verkrijgbaar worden via de Mac App Store en zal €23,99 gaan kosten. Heb je meerdere macs? Dan hoef je de update maar 1 keer aan te schaffen. Je mag hem nl. op 5 macs installeren.

Hoe laat Apple de versie beschikbaar zal stellen is niet bekend. Maar de verwachting is dat dit rond half 3 Nederlandse tijd zal zijn. Helaas is dit niet bevestigd dus kunnen wij niet garanderen dat dit daadwerkelijk zo is.

Ook zal de nieuwe, reeds aangekondigde hardware, beschikbaar worden. Dit betreft o.a. een nieuwe Macbook Air. Deze heeft een leuke upgrade gehad. Het geheugen is nu 4GB , er zal een 128GB SSD in zitten en uiteraard zit er een Thunderbolt aansluiting op.

Om het feest compleet te maken komt Apple hoogstwaarschijnlijk met nog een verrassing. Bronnen vermoeden dat het iets met iWork te maken zal hebben.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.