Nieuws: Update iOS app Rabobank maakt overmaken makkelijker

Gisteren is er een update uitgekomen voor de Rabobank Bankieren app voor iOS. Met de update is het mogelijk om geld over te maken zonder dat je direct de Random Reader moet gebruiken. Je kan nu de overschrijvingen klaarzetten in je telefoon en later, als je de Random Reader hebt, bevestigen.

Eerder is het al mogelijk gemaakt om geld over te maken naar rekeningen waar naar je al een keer geld hebt overgeschreven via de app en dus bevestigd hebt met de Random Reader. Echter dien je dan wel ergens in de afgelopen 15 maand een overschrijving naar die rekening gemaakt te hebben.

Met de nieuwe overschrijffunctie is het dus mogelijk om een betaling klaar te zetten. Alleen dien je deze binnen 24 uur te bevestigen met een Random Reader. Indien de betaling niet wordt bevestigd, dan verdwijnt deze weer uit de Rabobank Bankieren applicatie. Bij het inplannen krijg je de keuze om te bevestigen via de Random Reader of via Internet Bankieren.

Je kan de applicatie hier downloaden.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.