Nieuws: Twitter registraties gegroeid na release iOS 5

Zoals iedereen vorige week wel gemerkt heeft, is iOS 5 uitgekomen. Wat waarschijnlijk ook niet iedereen ontgaan is, is Twitter een belangrijk onderdeel van dit besturingssysteem geworden. Nu wordt door Twitter vermeldt dat door de release van iOS 5 Twitter een behoorlijke boost heeft gekregen. Volgens Twitter’s CEO Dick Costolo zou het aantal registratie’s verdrieubbeld zijn sinds vorige week.

Costolo heeft dit nieuws bekend gemaakt in San Fransisco tijdens een interview op de Web 2.0 Summit. Het aantal aanmeldingen zou verdriedubbeld zijn op de iPhone, iPod Touch en iPad. Zelf verwacht Twitter dat dit nog wel eens hoger zou kunnen worden omdat het in iOS 5 erg gemakkelijk is om een account aan te maken. Eenmaal geregistreerd kan je makkelijk bestanden, links, foto’s en ga zo maar door delen. Dit omdat je maar één keer hoeft in te loggen op je iDevice.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.