Nieuws: Trillende icoontjes in Mac OS X Lion

Op internet is steeds meer info te vinden over het aankomende Mac OSX Lion. De nieuwe versie van OSX zal deze zomer gelanceerd worden. Door de diverse screenshots etc… uit de developerversie is een functie bekend geworden die ook in iOS zit, namelijk de funtie om makkelijk applicaties te verwijderen.

De functionaliteit werkt vrijwel het zelfde. Je houdt het icoontje een paar seconden ingedrukt, het begint te trillen en je kan hem zo verwijderen door op het kruisje te klikken.

Wat je overal leest is dat er heel veel functies over worden genomen uit iOS, zoals het reverse scrollen, het lijkt onwennig, maar je doet het eigenlijk al op je iPhone, iPad of iPod touch. Een kleine kanttekening bij het verwijderen van de apps, ze dienen wel gekocht/gedownload te zijn in de appstore.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.