Nieuws: TomTom komt met navigatie-apps

TomTom gaat een gratis navgatie applicatie uitbrengen om te voet te kunnen navigeren nadat de gebruikers hun auto hebben geparkeerd.

De applicatie gaat TomTom places heten. Er zijn diverse mogelijkheden waar de gebruiker op kan zoeken. Bijvoorbeeld, pinautomaten, bakkers, supermarkten etc… Ook kan er op steekwoorden als bijvoorbeeld geld of brood gezocht worden.

Een internetverbinding is wel vereist gezien de applicatie informatie over bedrijven (in de buurt) van het internet haalt. Met TomTom places opent TomTom een nieuwe inkomstenbron, bedrijven kunnen namelijk betalen om hoog in de lijst van resultaten te komen.

De iOS versie komt deze zomer, de Android versie komt na de zomer. De dienst zal eerst beschikbaar komen in Nederland, Portugal, Duitsland, Denemarken en België.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.