Nieuws: Toch geen Lion deze week?

Iedereen wacht op de release van OSX Lion. De geruchten gaan dat het 14 juli zou zijn, echter in de App Store is nog niks te vinden. Maar als je sommige tweets leest van bijvoorbeeld Jim Dalrymple, dan krijg je toch de twijfels of hij uberhaupt wel komt vandaag. De tweet waar het om gaat: “You guys don’t lose to much sleep waiting for the new Macs and Lion tommorow”. Dalrymple heeft eerder uitspraken gedaan, welke gebaseerd waren op inside information van Apple.

Zo zijn er meer mensen die het zeggen dat het deze week niet wordt. John Siracusa geeft dit aan via zijn Podcast, hij heeft het via via gehoord. Echter is er geen bron die het kan bevestigen/ontkennen.

Als Lion deze week niet uitkomt, dan is het de vraag of de nieuwe hardware waar wij eerder over schreven, wel op de markt komt, aangezien normaal gesproken eerst een nieuw OS uitkomt.

Maar goed, Apple heeft beloofd dat OSX Lion deze maand uit zou komen, dus ze hebben nog even. En wat de hardware betreft, hier hebben ze het verder niet over gehad.

Bron: Macrumors

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.