Nieuws: Streamingdienst Apple eerder dan Google

Volgens geruchten heeft Apple hun streaming muziekdienst al klaar. Naar alle waarschijnlijkheid wordt deze binnenkort gelanceerd melden anonieme bronnen. Hiermee is Apple eerder dan Google, die met een soortgelijke dienst bezig is.

Beide bedrijven zijn met een soort systeem bezig waar online muziekbestanden opgeslagen kunnen worden. Vanuit hier kunnen ze op telefoons en PC’s afgespeeld worden. Onlangs is er door de webwinkel Amazon een soortgelijke dienst online gezet.

De geruchten zijn er al een paar maand dat Apple en Google met zo’n dienst bezig zijn, en nu blijkt het toch eindelijk te komen. Hoogstwaarschijnlijk heeft het op zich laten wachten door onderhandelingen met muziek/platenmaatschappijen. Uiteraard moet er door hun ook wat aan verdiend worden.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.