Nieuws: Steve Jobs wou Android vernietigen

The Associated Press is in het bezit van een kopie van Steve’s nog uit te komen biografie. Ze hebben nu een paar dingen aangehaald uit de biografie.

Toen in 2010 HTC een Android telefoon op de markt bracht, had deze volgens Jobs heel veel overeenkomsten met de iPhone. Jobs zei tegen Walter Isaacson, de auteur van de biografie, dat hij dit als zeer grote diefstal zag.

Jobs heeft een keer een gesprek gehad met Eric Schmidt en heeft daar aangegeven dat hij niet op het geld uit was, maar dat Google moest stoppen met het stelen van ideeën en deze gebruiken in Android. “Dat is alles wat ik wil.” aldus Jobs.

I will spend my last dying breath if I need to, and I will spend every penny of Apple’s $40 billion in the bank, to right this wrong,” Jobs said. “I’m going to destroy Android, because it’s a stolen product. I’m willing to go thermonuclear war on this.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.