Nieuws: Steve Jobs werkte nog aan updates

Steve Jobs werkte tot kort voor zijn overlijden door aan nieuwe Appel producten. The Daily mail bericht dit op basis van anonieme bronnen binnen Apple. Jobs zou doorgewerkt hebben om de toekomst van producten van Apple veilig te stellen. Volgens de bronnen zou Jobs werken aan updates van Apples belangrijkste producten, de iPad, iPod en de MacBook. Steve zou voor de komende vier jaar dingen klaar hebben.

Maar dit was niet het enige waar Jobs mee bezig was. Ook was hij bij de gemeente Cupertino bezig voor het nieuwe hoofdkantoor van Apple, deze zou de vorm van een ruimteschip krijgen en plaats bieden voor 12.000 medewerkers. Jobs heeft hiervoor in juni nog een vergadering bij de gemeente bijgewoond. Ook zou Jobs zich nog bezig hebben gehouden met hun Cloud dienst iCloud welke deze maand gelanceerd gaat worden.

Wij kunnen niet bevestigen of ontkennen dat dit zo zou zijn.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.