Nieuws: Steve Jobs aanwezig bij keynote 04-10-2011

Morgen is het zover, er staat ons weer een keynote te wachten van Apple. Deze zal gaan over sowieso de nieuwe iPhone en wat de rest zal zijn is nog afwachten.. Er wordt onder andere gedacht aan nieuwe iPads, iPods en een nieuwe versie van apple tv.

Het laatste gerucht is, dat voormalig CEO Steve Jobs zijn opwachting zal maken tijdens de eerste keynote van zijn opvolger Tim Cook. Het zou echter niet de eerste keer zijn dat de ex-CEO het podium ondanks zijn ziekte bestijgt: begin maart nam hij nog de volledige presentatie van de iPad 2 op zich ondanks zijn ziekteverlof. Toen iCloud afgelopen zomer werd aangekondigd presenteerde hij ook een deel van de keynote, maar gaf hij snel het woord aan zijn collega’s.

Voor de echte apple fans, zou het aanwezig zijn van Steve Jobs op het podium een mooi afscheid zijn, dit aangezien hij tot nu toe alleen nog maar officieel afscheid heeft genomen in een e-mail eerder dit jaar. Of Steve op het podium zal verschijnen en wat er ons morgen allemaal staat te wachten tijdens de keynote is voor een groot deel nog gissen en zullen we dus nog even af moeten wachten. Wij van TalkAboutApps hebben er in ieder geval erg veel zin in en zullen alles op de voet volgen en verslag uit gaan brengen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.