Nieuws: “spijt van alternatieve geneeswijze” aldus Steve Jobs

Steve Jobs heeft spijt gehad dat hij in de eerste maanden van zijn ziekte koos voor alternatieve geneeswijzen. Dit blijkt uit de biografie die sinds vandaag uit is. In 2004 werd voor het eerst kanker geconstateerd bij Jobs, maar gedurende ongeveer negen maanden probeerde hij het op te lossen met een speciaal diëet, en negeerde daarbij adviezen van zijn vrouw en anderen.

 

 

Na zijn operatie bleef hij voortdurend onder behandeling voor kanker, maar hij hield tegen iedereen volhouden dat hij genezen was.
Jobs wilde dat zijn eventuele opvolger voor zichzelf zou denken, en zich niet de hele tijd zou afvragen “wat zou Steve doen” bij belangrijke beslissingen.

Dit zei Al Gore tijdens een discussie bij AsiaD. “Volg je eigen stem”, zou Jobs gezegd hebben tegen Tim Cook. Gore vertelde ook dat Jobs al langere tijd bezig was met zijn opvolging, en dat iedere persoon in het hoge management klaar zou zijn om Jobs op te volgen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.