Nieuws: Siri geport naar iPhone 4

Uiteraard viel het te verwachten, Siri is geport naar de iPhone 4. Via 9to5mac is dit bekend gemaakt. Developer Steven Troughton-Smith heeft de port mogelijk gemaakt.

Het was niet makkelijk om de applicatie van de 4S af te krijgen. Apple heeft alles nogal dicht gespijkerd. Optimaal werkt de port helaas niet. Een aantal functies werken niet. Dit komt mede doordat al het Siri verkeer via Apple geloodst wordt en Apple geen andere toestellen dan de iPhone 4S toelaat op deze servers.

Verder zijn er nog wat driver issues. Hierdoor loopt Siri niet optimaal en erg traag. Steven heeft er wel vertrouwen in dat het binnenkort toch mogelijk wordt om optimaal gebruik te kunnen maken van Siri op de iPhone 4. Echter is de kans groot dat dit via een Jailbreak zou moeten gebeuren.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.