Nieuws: Samsung top heeft Design overleg

android-logo-whiteDesign 3.0 is de codenaam van de bijeenkomst van verschillende topmannen van Samsung. De top is bijeengekomen om te praten over het nieuwe design van Samsung toestellen.

Tijdens de bijeenkomst wordt de nieuwe design-strategie bepaald. Samsung zou de Galaxy S en S2 als design 1.0 zien en de Galaxy S3 en S4 als design 2.0. Of Samsung van de kunststof behuizing afstapt is niet duidelijk. Andere fabrikanten gebruiken al wel andere materialen als aluminium.

“Tijdens de bespreking zijn nieuwe ideeën over de huidige designtrends in de elektronische markt en bijbehorende strategieën besproken”, aldus Yoon (topman Samsung). “Iedereen bij de ontmoeting was het erover eens dat consumenten Samsung-producten gemakkelijk moeten kunnen herkennen.”

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.