Nieuws: Samsung toont foto van S IV

android-logo-whiteHet is bekend dat Samsung op 14 maart weer een Unpacked Event heeft. Dit is een persconferentie voor een nieuw apparaat van de electronikafabrikant.

Dit keer heeft Samsung een foto op Twitter geplaatst met hierbij de vraag “Wie is er klaar voor het Unpack-event op 14 maart?”. Afgelopen week heeft Samsung al meer geteased voor het nieuwe toestel met diverse filmpjes. In de filmpjes was het toestel echter niet te zien.

Als we naar de foto kijken van het toestel zien we dat de randen rondom het toestel waarschijnlijk van metaal zijn en wijkt het ontwerp niet veel af van de Samsung Galaxy S III. Ook ontbreken er een paar dingen op de foto, er is namelijk geen front-camera te zien en de speakergrill is ook niet te zien.

Geruchten over de nieuwe telefoon doen ook de ronde, zo zou het toestel een 5 inch Full HD amoled scherm hebben en zou er een octacore-processor in zitten. Één van de nieuwe features zou het mogelijk moeten maken om met je ogen te kunnen scrollen.

S4

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.