Nieuws: Samsung Nexus Prime en Android Ice Cream Sandwich event (UPDATE)

Diverse bronnen weten te melden dat het onlangs uitgestelde event van Samsung en Google op 19 oktober zal plaatsvinden. Op dit event wordt het nieuwe toestel, de Nexus Prime en de nieuwe versie van Android, Ice Cream Sandwich, wereldkundig gemaakt.

De hoofdreden dat het uitgesteld is zou het overlijden van Steve Jobs zijn geweest. ”We believe this is not the right time to announce a new product as the world expresses tribute to Steve Jobs’s passing,”. Echter is nu ook te lezen dat er nog wat patent issues waren welke het uitbrengen van de nieuwe telefoon tegen zouden staan.

Het lijkt er dus op dat het 19 oktober wordt. Helaas kunnen we dit nog niet met 100% zekerheid zeggen.

[UPDATE]

Zojuist is bevestigd dat het evenement op 19 oktober plaats zal vinden. Tijd: 09:30 AM gaan de deuren open, om 10:00 AM begint het. Het evenement zal plaatsvinden in Hong Kong.

Ook zal er de mogelijkheid zijn om het hele evenement via een livestream te volgen. Dit kan via http://www.youtube.com/android. Mocht je het evenement willen volgen, dan moet je wel vroeg uit je bed. Vanwege het tijdsverschil zal het om 04:00 Nederlandse tijd plaatsvinden.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.