Nieuws: Samsung kliert Apple tijdens release van de iPhone 4s

De iPhone 4s gaat vrijdag in de verkoop in Australië en alleen deze week biedt Samsung op enkele meters afstand van de Apple Store in Sydney de Samsung Galaxy S II aan voor twee Australische dollars. Dit aanbod geldt alleen voor de eerste tien bezoekers van die dag.

 

 

Toch heeft de actie er voor gezorgd dat er tientallen mensen in de rij staan voor het tijdelijk door Samsung gehuurde pand. De rij strekt zich zelfs uit voorbij de Apple Store. Volgens voorbijgangers worden mensen die voor de Applewinkel staan gevraagd of ze plaats willen nemen in de rij voor de Galaxysmartphone.

In Australië loopt momenteel een rechtszaak tussen Apple en Samsung. Apple wil een verbod op de Galaxy Tab vanwege uiterlijke overeenkomsten met de iPad van Apple. Samsung heeft teruggeslagen met een eigen rechtszaak gebaseerd op patenten.

Eerder deze maand deed Samsung een schikkingsvoorstel. Dat werd door Apple afgeslagen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.