Nieuws: Samsung Galaxy Note II 5And miljoen keer verkocht

Twee maand geleden is de Samsung Galaxy Note II uitgekomen. Samsung heeft bekend gemaakt dat het toestel in twee maanden tijd vijf miljoen keer verkocht is. Nog geen maand geleden stond de teller op drie miljoen. Uit deze cijfers blijkt de Note II een succes te zijn.

Ook kan hier de conclusie getrokken worden dat de nieuwe Note het beter doet als zijn voorganger. Van de orginele Note zijn op dit moment ruim tien miljoen exemplaren verkocht. Hier werd de tien miljoen gehaald over een veel langere tijdspanne.

De Note II is voorzien van een 5,5 inch scherm (iets groter dan de Note) en is voorzien van een 1,6 GHz quadcore processor. Ook de Note II blijft niet ongeschonden in de patentstrijd met Apple, onlangs heeft Apple het nieuwe speeltje van Samsung aan de lopende aanklacht toegevoegd.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.