Nieuws: Productie iPhone 5C gehalveerd

apple1Vanwege tegenvallende verkopen heeft Apple de productie van de iPhone 5c teruggeschroevd van 300.000 per dag naar 150.000 per dag. De reden van de verlaging van de productie zou de prijs zijn. De gevraagde 599 euro zou in landen als China en India veel te hoog zijn.

Wat wel opmerkelijk is, is dat de prijs van de 5C in china flink is gedaald, dit zou gedaan zijn vanwege de tegenvallende verkoop aldus Ctechcn. Eerder bewees Ctechcn betrouwbaar te zijn door informatie te publiceren over de iPhone 5S en 5C.

Op 25 oktober komen de nieuwe toestellen naar Nederland. Wij zijn heel benieuwd naar de verkoopcijfers. Wat wel bekend is gemaakt is dat de nieuwe toestellen in het eerste weekend 9 miljoen keer over de toonbank zijn gegaan. Echter is het niet bekend gemaakt om hoeveel 5S en 5C toestellen het ging.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.