Nieuws: Prijzen iPhone 4s bekend

T-Mobile zal vanaf vrijdag de voorverkoop van het toestel starten, maar de toestellen worden pas vanaf volgende week vrijdag geleverd. Het toestel is verkrijgbaar met 2-jarig abonnement en als prepaidtoestel. De prijzen liggen een paar tientjes hoger dan bij de iPhone 4. Zo kost een iPhone 4 16GB bij een iSmart 150 nu 229,95, voor de iPhone 4S moet bij hetzelfde abonnement 259,95 euro bijbetaald worden. Over de hele linie liggen de prijzen tussen 20 en 30 euro hoger, behalve bij de duurste abonnementen. Daarbij kost de iPhone 4S hetzelfde als de iPhone 4.

Apple kondigde de iPhone 4S enkele weken geleden aan. Sinds afgelopen vrijdag is het toestel te koop in diverse landen, zoals Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Volgende week vrijdag brengt Apple het toestel, dat in een paar dagen vier miljoen keer werd verkocht, naast Nederland ook uit in België. Eerder lekten al prijzen uit van de iPhone 4S bij KPN.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.