Nieuws: Patentaanvraag wijst op Smart Watch van Apple

apple1Gisteren is er bij het patentbureau een aanvraag van Apple opgedoken welke voor een flexibel scherm rondom de pols is. Deze aanvraag doet de geruchten over een Smart Watch nog verder oplaaien.

In 2011 heeft Apple al eens een soortgelijke aanvraag gedaan, maar nu is de aanvraag dus verder gewijzigd. In de patentaanvraag is een apparaat met een flexibel scherm omschreven welke omgebogen kan worden zodat het als een horloge gedragen kan worden.

Volgens Apple zou de Smart Watch moeten kunnen communiceren via Bluetooth en WiFi. Op deze manier zou het mogelijk moeten zijn om gekoppeld te kunnen worden aan een telefoon en zo een aantal functies over te kunnen nemen van de telefoon. Verder zou er een toetsenbord(je) op het scherm weergegeven kunnen worden.

Apple is niet het enige bedrijf wat aan een Smart Watch werkt aldus de geruchtenmachine. Ook Google en Samsung zouden aan een dergelijk apparaat werken.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.