Nieuws: Overval Covent Garden Apple Store

Veel mensen willen wel graag een product van Apple, zoals een iPad, iPhone, iMac of MacBook. Echter zijn Apple-producten zijn niet voor iedereen betaalbaar, daarom zijn Apple-producten erg gewild onder dieven. Tijdens de rellen in Engeland kregen de Apple Stores al speciale bescherming, omdat ze een doelwit zouden kunnen zijn vanwege de plunderingen die toen gaande waren.

Nu blijkt dat de Covent Garden Apple Store in Londen is overvallen. De Apple Store zou overvallen zijn door dieven op motoren, om precies te zijn zouden er zeven motors gesignaleerd zijn en in totaal veertien medeplichtige. De politie werd midden in de nacht gebeld, nadat een raam was ingeslagen. De dieven zouden een groot aantal producten hebben gestolen, waaronder iPads. Twee verdachten zijn opgepakt die Apple-producten bij zich hadden, het zou hierbij gaan om een 16-jarige jongen en iemand van 21 jaar.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.