Nieuws: OSX lion zonder welkomstvideo

Afgelopen week heeft Apple de Golden Master van Lion vrijgegeven. Deze versie van het besturingssysteem geeft de gebruikers de ervaring zoals het in de final version is.

Wat blijkt in de GM versie, is dat tijdens de installatie de welkomstvideo, die we gezien hebben in Snow Leopard en Leopard, niet aanwezig is. Het kan zijn dat deze op het laatste moment nog toegevoegd gaat worden.

Wat nu wel gebeurd is dat je gelijk in de Setup Assistent terecht komt welke je helpt om aan de slag te kunnen met de nieuwe versie van OSX. Je krijgt een introductie naar het Multi Touch scrollen en laat een glimp zien van de nieuwe features die het nieuwe scrollen met zich meebrengt.

De tekst en afbeelding hangen af van het soort muis/trackpad wat je gebruikt. Bijvoorbeeld een Magic Mouse of het ingebouwde Trackpad.

De update naar OSX zal later deze maand beschikbaar worden en 23,99 gaan kosten.

Bron: Macrumors.net

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.