Nieuws: OS X Lion scrollt als iOS

Ben jij van de manier van scrollen op je iDevice? Dan moet je zeker weten de nieuwe versie van OS X gaan proberen komend zomer. OS X 10.7 beter bekend als OS X Lion scrollt namelijk net als iOS waar de iDevices van tegenwoordig mee zijn uitgerust.

De manier van scrollen wordt gelijk getrokken met iOS. Dit houdt in dat je naar boven moet scrollen om de onderkant van een document te bekijken. Een ontwikkelaar schreef een kleine app scroll reverser om alvast te wennen aan deze nieuwe feature.

Volgens de ontwikkelaar is de app vooral ideaal voor mensen die Lion en Snow Leopard in dualboot naast elkaar draaien. Er is ook goed nieuws voor gebruikers die niet kunnen wennen aan ‘het nieuwe scrollen’. De functie is uit te schakelen via de systeemvoorkeuren.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.