Nieuws: Opvolger Steve Jobs gevonden in China?

Na het kopiëren van Apple Stores hebben de Chinezen Steve Jobs gekopieerd. De directeur van Xiaomi aapt de presentatie van Jobs na.

Onlangs heeft Lei Jun de nieuwe producten van zijn bedrijf gepresenteerd. Alleen de manier op hoe dit gedaan werd was wel erg opvallend voor de Apple fans. Lei was precies zo gekleed als Steve, oude spijkerbroek, sneakers en een zwart shirt.

Ook de manier waarop Jobs zijn handen heeft, en de nonchalantheid waarmee Jobs nieuwe producten uit zijn broekzak haalt heeft Lei overgenomen. De chinees heeft al eens in het verleden toegegeven een groot fan van Apple te zijn.

Apple-producten en Apple-winkels: in China kopiëren ze zonder schroom alles wat de iPhone-producent populair maakt. Maar nu gaat één bedrijf wel erg ver: de directeur van telefoonproducent Xiaomi aapt de presentatieroutine van Apple-baas Steve Jobs na.

Foto’s zien? Neem hier een kijkje!

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.