Nieuws: Opnieuw foto’s HTC Ville gelekt

Op de website van Pocketnow zijn nieuwe officiële foto’s van de HTC Ville te vinden. Dit is de nieuwe smartphone van HTC en zou slechts 8,49 mm dik zijn.

Verder zou het toestel een scherm van 4,3 inch hebben en draaien op Android 4.0. Met de bijna 8,5 mm zou het het dunste toestel van HTC zijn. Ook is het dunner dan de concurrent de iPhone 4S welke 9,3 mm dik is.

De krachtbron in het toestel zou een Dual-core Snapdragon S4 processor zijn op 1,5 GHz, er zou een 8 megapixel camera aanwezig zijn en heeft het toestel ondersteuning vaan HSPA+. HTC heeft verder nog de nieuwste versie van hun Sense schil toegevoegd, versie 4.0.

Betrouwbare bronnen melden dat het toestel pas februari 2012 gepresenteerd zou worden tijdens het Mobile World Congress, maar dit is blijkbaar niet helemaal gelukt.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.