Nieuws: Ontslagen bij Apple Stores

Ondanks de winsten die Apple maakt is er besloten een aantal personeelsleden in de Apple Stores te gaan ontslaan. Het zou hier gaan om Apple Stores in Amerika en Engeland. De ontslagrondes zouden inmiddels al plaats hebben gevonden.

Het zou voornamelijk gaan om (relatief) nieuw personeel. In Engeland zouden medewerkers die korter dan 6 maand en een groep nieuwe mensen ontslagen zijn. In Amerika zou het om parttime medewerkers gaan. De ontslagen zouden niet het enige zijn, medewerkers die onlangs een promotie hebben gemaakt zouden weer gedegradeerd zijn naar hun oude baan en het oude salaris.

Geruchten doen de ronde dat dit te maken heeft met de winstgevendheid van de Apple Stores. Jobs had aangegeven bij de opening van de Apple Store in New York een Apple Store winstgevend moest zijn, ongeacht of het een grote of een kleine Apple Store is.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.