Nieuws: Office problemen bij OSX Lion

Of het zo slim is voor bedrijven om al over te stappen naar Lion is nog niet zeker. Gezien de office applicaties niet volledig vlekkeloos werken op Lion.

Microsoft is al op de hoogte van de problemen en heeft er 2 erkend. De applicaties waar de problemen zich in voordoen, Office Communicator (Zakelijke versie van Live Messenger). Microsoft laat op hun blog weten dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt.

Een tweede probleem is dat het importeren van mail vanuit Apple Mail naar Outlook niet werkt. Het is niet helemaal duidelijk waarom dit niet zou werken. Of microsoft dit op gaat lossen is nog maar de vraag.

Ook zijn er een paar kleine lay-out foutjes in Office. Vensters zouden niet helemaal netjes op elkaar aansluiten. Microsofts advies is ook “Denk goed na voor de overstap naar Lion.”.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.