Nieuws: Office komt ook naar Android

Windows-Phone-7-logoOnlangs is Office uitgebracht voor iOS, maar Microsoft heeft aangekondigd ook met een versie voor Android te komen.

Microsofts vicepresident John Case heeft bekend gemaakt dat er ook voor Android Office applicaties beschikbaar gaan komen. “We bouwen ook applicaties voor Word, Excel en Powerpoint voor op Android-tablets. We hebben nog geen datum, maar ze komen eraan.” aldus Case.

Afgelopen donderdag is Office voor iOs beschikbaar gekomen voor iOS, het gaat hierom beperkte versies. Om gebruik te kunnen maken van alle functies dient de gebruiker een abonnement te hebben of Office-365.

Volgens Microsoft zou het hier niet om een 1-op-1 port van Windows naar iOS gaan, maar zijn de versies compleet aangepast aan het touchscreen op de iPad.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.