Nieuws: Nogsteeds audioproblemen iPhone 4S

Het was bekend dat er problemen waren met de audio van de iPhone 4S. Het lijkt er op dat deze problemen steeds erger beginnen te worden. Op het supportforum van Apple melden zich steeds meer mensen. Het probleem met de audio is dat tijdens gesprekken de beller met de iPhone de andere partij wel hoort, maar andersom niet.

Het lijkt er op dat het probleem zich niet alleen bij de 4S voordoet. Er zijn namelijk ook gebruikers van de ‘normale’ iPhone 4 die deze problemen melden. Hiermee lijkt het er op dat het een probleem in iOS 5 is en niet een hardwarematig falen. Voor de gebruikers is er wel een ‘Work Around’, namelijk de verbinding verbreken en het gesprek opnieuw beginnen.

Op dit moment lijkt het er op dat in de reeds uitgebrachte versies van het iOS een oplossing voor het probleem is aangezien Apple het probleem ook nog niet officieel bevestigd heeft. Het probleem lijkt zich niet voor te doen als de gebruiker een headset gebruikt of aan Siri vraagt om iemand te bellen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.