Nieuws: Nieuwe versie android vervroegd gereleased in verband met iPhone5

Dat laten niet nader genoemde bronnen weten aan Boy Genius Report. De eerste Android-apparaten met de nog niet uitgebrachte versie Ice Cream Sandwich moeten in oktober verschijnen. Hiermee wil Google een aantrekkelijk alternatief bieden voor de iPhone 5, die in september of oktober wordt verwacht. De internetgigant zou door de versnelde release vooral consumenten willen aantrekken die in september of oktober een nieuw abonnement gaan afsluiten en daarbij een telefoon mogen uitzoeken.

Android Ice Cream Sandwich moet de huidige smartphoneversie Gingerbread en tabletversie Honeycomb in zich verenigen, zodat er één Android-variant voor mobiele apparaten ontstaat. Verder is nog niet bekend welke nieuwe features Google in Ice Cream Sandwich zal stoppen, omdat de internetgigant de nieuwe versie nog niet officieel heeft aangekondigd.

Apple heeft nog niet bekendgemaakt wanneer het een nieuwe versie van zijn smartphone uitbrengt, maar er zijn in de afgelopen tijd veel geruchten verschenen over een nieuwe iPhone. Naast een iPhone 5 zou er ook een goedkopere en snellere variant van de iPhone 4 worden uitgebracht.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.