Nieuws: Nieuwe versie Android market gelekt

De vorige nieuwe versie van de Android Market was al eens gelekt, niets is minder waar, versie 3.3.11 is ook gelekt. Uiteraard zijn hier weer de nodige aanpassingen in te vinden.

Binnen de nieuwe versie van de market is het nu mogelijk om een aantal nieuwe instellingen te doen. Dit betekent dat je nu kan instellen of applicaties standaard automatisch moeten updaten, of de updates alleen via WiFi plaats mogen vinden en je zou standaard snelkoppelingen op je homescreen kunnen laten plaatsen.

Ook is spraakherkenning in de zoekfunctie geïmplementeerd, en kan je makkelijk van account wisselen als dit nodig is. Verder wordt er standaard WiFi gekozen voor updates als je een grote applicatie hebt gedownload. Hierdoor krijg je een waarschuwing en krijg je het advies de update via WiFi te downloaden.

Verder heeft de update een nieuw icoontje voor de market meegekregen.

Je kan de nieuwe versie van de market hier downloaden

Bron: AndroidPolice

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.