Nieuws: Nieuwe Playbook OS op CES

Tijdens de electronica beurs, de CES, komt RIM met een nieuwe versie van het Playbook OS. Dit is te lezen op de site van All Things Digital. De vorige versie van de Playbook heeft niet echt zoden aan de dijk gezet en is de afgelopen weken met fikse kortingen verkocht. Toch heeft dit RIM er niet van weerhouden om door te ontwikkelen met de tablet.

Volgens geruchten zou de nieuwe versie in het eerste kwartaal van dit jaar een nieuwe versie van het Playbook OS uit moeten komen. Het was de bedoeling dat de nieuwe versie al eerder uitgebracht zou moeten worden, maar door bepaalde functies die niet werkten was de release uitgesteld. Het persevenement voor de release staat gepland op 10 januari. RIM noemt hun nieuwe OS “Het beste platform voor applicaties dat op dit moment beschikbaar is”. Dit is te lezen op de uitnodigingen die verzonden zijn door RIM.

De software moet later in 2012 ook gaan draaien op smartphones en zal verder gaan onder de naam Blackberry 10.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.