Nieuws: Nieuwe HTC One X+ opgedoken

Eerder gingen er al geruchten dat HTC zou werken aan een snellere versie van de HTC One X. Nu lijken deze geruchten bevestigd te worden door een online verschenen benchmark.

Het nieuwe toestel van HTC zou een Nvidia Tegra 3 quadcore processor hebben, deze zou 300 MHZ sneller moeten zijn dan de processor welke in het “oude” model is te vinden. De snelheid zou hier dus op 1,7 GHz komen. De testresultaten zijn afgelopen vrijdag gevonden door de website Androidandme.com.

Het nieuwe toestel van HTC zou de naam “PM63100” dragen. Verdere details zijn, het toestel zou een 4,7 inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels hebben, en de nieuwe versie van Android, Jelly Bean, geinstalleerd hebben. De verwachting is dat HTC binnekort dit toestel bekend gaat maken en dat het het eerst op de Amerikaanse markt zal verschijnen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.