Nieuws: Nieuwe Blackberry-toestellen bevestigt

Op de ontwikkelaarsblog van het bedrijf staan de specificaties en namen van de toestellen die eerder al gelekt waren.
Het gaat om de BlackBerry Bold 9790 en de BlackBerry Curve 9380. “Nieuwe BlackBerry 7 OS smartphones zijn klaar om verkocht te worden en om de gemeenschap van ontwikkelaars te helpen bij de voorbereiding hiervan, plaatsen we toestelinformatie, simulatoren en stellen we de BlackBerry App World -shop voor inzendingen!”, schrijft RIM op de website.

Volgens de informatie van RIM zal de Curve 9380 over een 3,2-inch scherm met een resolutie van 360 x 480 beschikken. Volgens eerdere geruchten zal de telefoon uitgerust zijn met een 800 MHz processor, 5-megapixel camera en 1 GB RAM-geheugen.

De Blackberry Bold 9790 heeft een 2,44-inch touchscreen-display met een QWERTY-toetsenbord. Ook zou het apparaat voorzien zijn van een 1,2 GHz processor, een 5-megapixel camera, 8 GB aan intern geheugen, Wi-Fi en NFC-mogelijkheden.

De twee telefoons zullen waarschijnlijk volgende week op Blackberry DevCon officieel aangekondigd worden.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.