Nieuws: Nieuwe Blackberry eind oktober naar Nederland

BlackBerry-LogoVolgens PDAshop.nl komt de nieuwe Blackberry Passport eind oktober naar Nederland. Dit blijkt uit een productpagina welke op de website is te vinden.

BlackBerry heeft het toestel al meerdere keren laten zien, maar er is nooit meer informatie bekend geworden van het vierkante toestel. Dit is ook de reden dat er veel specificaties van het toestel missen.

Over het model van het toestel valt wieing te zeggen, het is vierkant, heeft een fysiek toetsenbord (wat je niet veel meer ziet op toestellen). Het toetsenbord zou aantaakgevoelig zijn en kan dus worden gebruikt als touchpad.

Het scherm is 4,5″ en heeft een Full HD resolutie. Onder de motorkap zit een quad core-processor. Het OS wat op de telefoon draait is BlackBerry OS 10.3, een nieuwe versie van het OS. De afmetingen van het toestel zijn verder niet bekend.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.