Nieuws: Nieuw Nexus apparaat in mei

android-logo-whiteVolgens de Koreaanse website Ruliweb komt LG in mei met een nieuw Nexus toestel. Het zou hier gaan om de Nexus 5. Volgens de site gaat het onder het mom van “Als Samsung twee toestellen mag maken, dan mogen wij dat ook.”.

Volgens de geruchten zou het toestel een 5 inch scherm hebben met een resolutie van 1920 x 1080, voorzien van 2GB aan werkgeheugen, een 13 MP camera en het kloppend hart zou een Tegra 4 processor zijn. Er zijn ook geruchten dat Google in mei met de nieuwe Android versie, Key Lime Pie komt, dus het nieuwe LG toestel zal hier vanzelfsprekend dan ook van voorzien zijn.

De Nexus 5 zou niet het enige apparaat zijn waar LG aan werkt, ook zou er gewerkt worden aan een nieuwe Nexus 7. De Nexus 7.7. Dit apparaat is voorzien van een 7.7 inch Full HD scherm en er zou de zelfde processor in zitten als in de Nexus 5. Of deze geruchten betrouwbaar zijn is de vraag, er zijn namelijk ook geruchten dat Google haar dochteronderneming Motorola ook aan een nieuw toestel zou werken.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.