Nieuws: Nieuw design Apple producten

Diverse bronnen melden dat Apple volgend jaar van plan is zijn producten een nieuw uiterlijk te geven. ’t Zou hier gaan om de iPad, iMac, Macbook Air en de iPhone. De Taiwanese site DigiTimes weet dit te melden op basis van betrouwbare bronnen binnen de leveranciers van Apple.

Zoals gemeld zou o.a. de iPad een make-over krijgen. Volgens de hardware leveranciers zou het niet om compleet een nieuwe iPad gaan maar een opgevoerde iPad 2, zoals we ook al gezien hebben bij de iPhone 4. Een iPad3 zou op zijn vroegst pas 3e kwartaal 2012 te verwachten zijn. De opgevoerde versie zou dunner moeten zijn en een langere batterijduur hebben.

Ook zou Apple diverse fabrikanten gevraagd hebben om flat panels te ontwikkelen met LED lichtbalken. Deze zouden de codenamen J1 en J2 meegekregen hebben. Op de nieuwe generatie iPhones, iMacs en MacBook Air moeten we nog even wachten. Deze worden niet voor het 2e kwartaal van 2012 verwacht.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.