Nieuws: Nexus 7 heeft leveringsproblemen in Nederland

Niet alleen Apple maar ook Asus heeft leveringsproblemen. Door de grote vraag naar de Nexus 7 tablet in Nederland heeft Asus moeite om de tablet te leveren. Als gevolg is de tablet de laatste weken al zeer slecht leverbaar. Coolblue en BCC bevestigen de leveringsproblemen.

De hoofreden van de problemen zijn dat de vraag groter is dan het aanbod. Asus heeft uitgelegd dat er wel rekening gehouden was met een grotere vraag, maar de vraag naar de tablet overstijgt de verwachting op dit moment.

Nederland is niet het enige land waar deze problemen zich voordoen of voor hebben gedaan. In Amerika en Engeland is het ook al voor gekomen. Asus heeft aangegeven dat Nederland geen voorrang krijgt in levering. Dit omdat het geen “First-Wave” land is. Wanneer de leveringen weer op pijl zijn is niet bekend.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.