Nieuws: MTV Mobile ruilt KPN in voor T-Mobile

mediumMTV mobile gaat van het KPN netwerk naar het T-Mobile netwerk. Dit was te lezen op het twitter account van @TMobile_Webcare. Bestaande MTV Mobile abonnees blijven wel bij KPN. De bestaande contracten worden omgezet naar Hi met behoud van de huidige voorwaarden.

Vanaf 18 februari heeft T-Mobile de licentie van MTV Mobile in handen. Welke abonnementen MTV Mobile via T-Mobile gaat aanbieden is niet bekend. T-Mobile heeft aangegeven later met meer nieuws te komen.

Op de website van KPN is een bericht geplaatst omtrent het niet verlengen van de samenwerking met MTV Mobile. In praktijk zal er dus niks veranderen. Het enige wat bestaande klanten niet meer hebebn is kans op de extra’s die nu worden geboden. KPN heeft onlangs een brief naar de huidige klanten gestuurd.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.