Nieuws: Morgen Steve Jobs-dag

De Amerikaanse staat Californië heeft morgen (16 oktober) uitgeroepen tot Steve Jobs-dag, er zal ook een gesloten herdenking worden gehouden op de campus van Stanford University, meldt The New York Times. Op de herdenking zullen meerdere prominente mensen uit SIlicon Valley, het hightech-industriegebied in de staat,aanwezig zijn.

 

 

Eerder werd al bekend dat er op 19 oktober een besloten bijeenkomst voor Apple-medewerkers is om de medeoprichter en topman van Apple te eren.

Jobs overleed op 5 oktober om 15.00 uur (Amerikaanse tijd) op 56-jarige leeftijd. Hij zou overleden zijn door een ademstilstand als gevolg van alvleesklierkanker. De Amerikaan kampte al jaren met gezondheidsproblemen. In 2004 overwon hij kanker en in 2009 onderging hij een levertransplantatie.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.