Nieuws: Macbook blijkt beste Windows laptop

apple1Uit onderzoek van Soluto is gebleken dat de beste laptop om Windows te draaien een Macbook Pro van mid 2012 is. Volgens de resultaten heeft de MB Pro de minste BSOD(Blue Screen of Death)schermen, de minste crashes en de snelste opstarttijd.

In de top 10 staat Apple op de 1e (Macbook Pro 13″, mid 2012) en de 6e (Macbook Pro 15″ Retina) plek. De reden dat de Macbooks zo goed scoren is volgens Soluto te danken aan Bootcamp en een kale Windows installatie.

De meeste computerfabrikanten installeren laptops al voor met diverse proefversies van programma’s en andere software wat vrijwel nooit wordt gebruikt. Vaak zorgt deze software voor stabiliteits- en prestatieproblemen. Dus zoek je een goede stabiele Windows laptop? Dan raden wij aan om een Macbook Pro te kopen!

soluto

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.