Nieuws: LG Optimus F5 eerst naar Europa

lgHet nieuwe 4G toestel van LG, de Optimus F5, zal het eerst verkocht worden in Europa. Vanaf maandag is het toestel verkrijgbaar in Frankrijk en zou betaalbaarder zijn dan LG’s High End toestellen.

Wanneer het nieuwe toestel in Nederland verkrijgbaar zal zijn is niet bekend, maar er doen berichten de ronde dat dit in juni zou zijn. De vermoedens zijn, gezien het toestel vanaf maandag in Frankrijk te verkrijgen is, dat het toestel mogelijk eerder wordt verkocht in Nederland. Wat het toestel gaat kosten is niet bekend, ook in Frankrijk zijn nog geen prijzen “gelekt”. Vermoedens zijn er dat het toestel goedkoper wordt dan de Optimus G welke een prijskaartje heeft van 549 euro.

De LG Optimus F5 heeft een scherm van 4,3 inch, een dual core 1,2 GHz processor, 1 GB RAM geheugen en 8 GB opslag wat uitgebreid kan worden door een MicroSD kaartje. De accu heeft een capiciteit van 2150 mAh en de camera heeft een resolutie van 5MP.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.