Nieuws: LG komt met betaalbaar 4G toestel

android-logo-whiteIn juni wil LG met een betaalbaar 4G toestel komen voor de Nederlanse markt. Wat de prijs van het toestel gaat worden is niet bekend.

Het gaat hier om de LG Optimus F5, en zal (voorlopig) alleen in Nederland uitgebracht gaan worden. Het toestel ondersteund 4G en kan dus gebruik maken van de 4G netwerken die in Nederland uitgerold (gaan) worden.

Wel zijn er al een aantal specificaties van het nieuwe toestel bekend gemaakt. Het toestel heeft een 4,3 inch scherm, 1GB RAM geheugen en 8 GB opslag, wat uit te breiden is met een MicroSD kaartje. Verder is er een 5 MP camera aanwezig en zit er een 1,2 GHz Dual Core processor in. De capaciteit van de accu is 2150 mAh.

De bedoeling van LG is dat ze met dit toestel 4G voor iedereen toegankelijk maken en komt daarom dus met dit toestel. Het vermoeden is dat de prijs op het MWC bekend gemaakt gaat worden.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.